Fall Out Boy

Fall Out Boy (sageli lühendatult FOB) on alternatiivne rokkbänd, mis teeb muusikat Chicagos, Illinoisi osariigis, USAs. Liikmed on Pete Wentz (bassist), Patrick Stump (laul), Andy Hurley (trummid) ja Joe Trohman (kitarr). Nad on kirjutanud edukaid lugusid, sealhulgas "Thnks fr the Mmrs", "Sugar, We're Goin Down" ja "Dance, Dance". Nende muusika on enamasti nagu pop-punk stiilis ehk žanris. Bänd sai nime "Fall Out Boy" ühelt Simpsonite ühes episoodis esinenud tegelaselt. "Sugar, We're Goin' Down" oli esimene singel nende albumilt From Under the Cork Tree. See jõudis Billboardi edetabelis kaheksandale kohale. Teine singel oli "Dance, Dance", mis kogus USAs suurt eetrisagedust. Kolmas singel oli "A Little Less Sixteen Candles, a Little More Touch Me". Nende kolmas album on "Infinity on High" ja see saavutas maailmas palju edu. Kaks laulu albumilt olid väga populaarsed kogu maailmas. Need on "This Ain't a Scene, It's an Arms Race" ja "Thnks fr th Mmrs". Teise laulu pealkiri on "Thanks for the Memories" ilma vokaaltähedeta, mis on mõeldud nii, nagu oleks see pärit tekstisõnumist. Kolmas singel "Infinity on High" kannab pealkirja "The Take Over, The Breaks Over". Neljas on "I'm Like a Lawyer With the Way I'm Always Trying to Get You Off (Me & You)". Nende neljas album Folie à Deux, ilmus 16. detsembril 2008. "I Don't Care" oli esimene albumilt ilmunud laul. 2009. aasta lõpus võttis bänd puhkust. Patrick Stump läks soolo ja avaldas 18. oktoobril 2011 oma debüütalbumi "Soul Punk". Tema EP Truant Wave ilmus 22. veebruaril 2011. Bassist Pete Wentz moodustas elektropopbändi Black Cards. Kitarrist Joe Trohman ja Andy Hurley moodustasid rokkbändi The Damned Things koos inimestega Anthraxist ja Every Time I Die'st.

Fall Out Boy tuli 2013. aastal pausilt, andes välja uue singli "My Songs Know What You Did in the Dark (Light 'Em Up)" ja albumi Save Rock and Roll koos toetava tuuriga. 2013. aasta septembris läksid nad koos teiste rokkbändidega Panic! at the Disco albumit toetavale Save Rock and Roll Arena Fall Tour'ile. 2014. aasta septembris andsid nad välja uue singli nimega "Centuries".

Fall Out Boy laval.
Fall Out Boy laval.

Diskograafia

  • Fall Out Boy's õhtu koos oma tüdruksõbraga (2003)
  • Võta see oma hauale (2003)
  • From Under the Cork Tree (2005)
  • Infinity on High (2007)
  • Folie à Deux (2008)
  • SaveRock and Roll (2013)
  • PAX AM Days (2013)
  • American Beauty/American Psycho (2015)
  • Tee Ameerika taas psühhoosiks (2015)
  • MANIA (2018)

AlegsaOnline.com - 2020 / 2021 - License CC3